Meklēt Liepājas kartē

Sabiedrība - Vide - Vides akcijas - Starptautiskā dzīvnieku aizsardzības diena

Starptautiskā dzīvnieku aizsardzības diena

4.oktobris visā pasaulē tiek atzīmētā kā Starptautiskā dzīvnieku aizsardzības diena. Šajā dienā cilvēki tiek aicināti aizsargāt dzīvniekus un rūpēties par tiem, nest atbildību par paša pieradinātiem mājdzīvniekiem un neatstāt savus draugus un mīluļus uz ielas bezpalīdzīgā stāvoklī. Starptautisko dzīvnieku aizsardzības dienu pasaulē atzīmē jau kopš 1931. gada.

Ieteikumi, kurus ņemt vērā pirms mājās atved mājdzīvnieku

Reti kurš bērns saviem vecākiem nav lūdzis sunīti vai kaķīti, un tik tiešām – mājdzīvnieks var kļūt par bērna labāko draugu un uzticamu ģimenes locekli. Tomēr mājdzīvnieks ir arī liela atbildība. Aicinām pārrunāt ar bērniem šos jautājumus, lai veicinātu bērnu izpratni par to, ko tiešām nozīmē mājdzīvnieks, kādas rūpes, līdzekļus un laiku ir jāvelta, lai atbilstoši parūpētos par četrkājaino draugu.
Plašāka informācija ŠEIT

Akcija “Vai Tev ir lauvas sirds?”

Liepājas pilsētas pašvaldības dzīvnieku patversme “Lauvas sirds” sadarbībā ar Liepājas pilsētas domes Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļu, atzīmējot Starptautisko dzīvnieku aizsardzības dienu, aicina piedalīties akcijā “Vai Tev ir lauvas sirds?”.
Plašāka informācija ŠEIT

Informācija ievietota 2015. gada 6. oktobrī